Indian Food TakeawayReserveren Indian Restaurant Near Central StationRichting opvragen

Onze locaties

Koninklijk Paleis Amsterdam

Als u de verbluffende schoonheid van het Koninklijk Paleis wilt verkennen, kijk dan uit naar Dilbar Restaurant, op slechts drie minuten loopafstand van het paleis.

location1 img
location2 img

Amsterdam centraal station

Het belangrijkste internationale spoorwegknooppunt voor toeristen van over de hele wereld, en als u in de buurt bent, probeer dan ons Indiaas restaurant nabij , centraal station om de smaak van authentiek Indiaas etente proeven. We zijn slechts vijf minuten lopen van het station.

Body Worlds, Het Seksmuseum en de Bijenkorf

Als je in de stad bent om de anatomie van de mensheid te verkennen, vergeet dan niet om je smaakpapillen te verwennen in ons restaurant. We zijn net binnen een loopafstand van twee minuten van deze plaatsen.

location3 img

Onze sfeer

Beleef culinaire spotlight als nooit tevoren

Dilbar Restaurant biedt authentieke Indiase gerechten in een eigentijdse setting en is een van de toonaangevende Indiase restaurants in Amsterdam. Het restaurant toont traditionele Indiase vibes gemengd met een vleugje moderne esthetiek. We omarmen het rijke culinaire erfgoed van India dat voelbaar is in de inrichting van het restaurant. Wij zijn gevestigd in het hart van Amsterdam en zijn de perfecte dinerervaring na een leuk dagje uit in de stad. Gasten kunnen genieten van een serene sfeer met enkele weelderige Indiase lekkernijen en hun favoriete drankje van het menu.